Word buddy bij ROJM Overkop!

U bent hier

Home > Nieuws > Word buddy bij ROJM Overkop!

Het Overkophuis Mechelen is een plaats waar jongeren informeel kunnen samenkomen, elkaar kunnen ontmoeten, samen activiteiten kunnen doen en gewoon even tot rust kunnen komen. Jongeren vinden hier een luisterend oor en vinden zo eenvoudiger de weg naar de hulpverlening. ROJM Overkop bouwt bruggen met hulpverleningspartners, onderwijspartners en netwerkpartners om jongeren en hun (thuis) context te helpen voorzien in sociale, psychische en maatschappelijke behoeften. Ze doen dit via individueel-, gezins-, of groepsaanbod, hun buddywerking en projecten zoals klasondersteuning.

Overkop Mechelen is momenteel op zoek naar een buddy. Een buddy is geen hulpverlener, maar wel een vrijwilliger die een vriendschappelijke relatie aangaat met de jongere. Als jongere kan je rekenen op zijn inzet om er ‘te zijn’. Een buddy onderneemt samen activiteiten met jou, toont zijn positieve waardering en steunt je in jouw zoektocht naar een sociaal netwerk. Hij helpt jou op pad te gaan om samen de brug te bewandelen naar hulp op maat. 

Iets voor jou? Neem snel contact op met Loubna Ou-Salah via 0491 28 20 03 of loubna.ou-salah@armentekort.be.
Je vindt Overkop ook terug op: www.overkop.be en www.rojm.be/overkop

ROJM Overkop Mechelen is een samenwerkingsinitiatief van CAW Boom Mechelen Lier met Regionaal Open Jeugdhuis Mechelen, CGG De Pont en vzw Armentekort.

CONTACT

Contacteer ons via 015 44 41 00 of regiomechelen@vormingplus.be.