Welke prijs geldt voor mij?

U bent hier

Home > Frequently Asked Questions > Welke prijs geldt voor mij?

Omdat we iedereen de kans willen geven deel te nemen aan vorming, hanteren we naast een standaardtarief een uitzonderingstarief.

Het uitzonderingstarief geldt voor:

 • deelnemers met recht op verhoogde tegemoetkoming

  Om te zien of jij recht hebt op verhoogde tegemoetkoming, kan je op deze website terecht.
  Voor Mechelaars: zie UiTPAS.

   

 • deelnemers met een UiTPAS uit Mechelen

  Inwoners van Mechelen met een omniostatuut kunnen een UiTPAS aanvragen. Hiervoor ga je met je identiteitskaart en een attest van verhoogde tegemoetkoming van de mutualiteit naar UiT in Mechelen, Vleeshouwersstraat 6. Daar krijg je onmiddellijk je UiTPAS mee. Met deze UiTPAS kan je tegen sterk verminderde prijzen terecht bij Cultuurcentrum Mechelen, figurentheater De maan, ‘t Arsenaal, Utopolis, het Festival van Vlaanderen-Mechelen, KC Nona en Vormingplus regio Mechelen. Wil je als Mechelaar één van onze activiteiten in Mechelen volgen aan het uitzonderingstarief (UiTPAS met kansentarief) dan kan dit enkel op vertoon van deze UiTPAS.

 

 • deelnemers met een GOMOR / nu: UiTPAS Lier

  Voor meer inlichtingen en het aanvragen kan je hier terecht:

  Sociaal Huis – Sociaal Infopunt
  Paradeplein 2 bus 2
  tel. 03 8000 500
  www.sociaalhuislier.be

of op de website van het UiT in Lier.

Opgelet!

Zorg dat je het bewijs voor het uitzonderingstarief tesamen met je betaling bezorgt op ons secretariaat. Je kan langskomen met je UiTpas van Lier of Mechelen of een attest van je ziekenfonds als je niet in Mechelen of Lier woont. Je kan het attest of een kopie van je UiTpas ook opsturen.

Per seizoen kan je aan 3 activiteiten deelnemen met het uitzonderingstarief. Uiteraard ben je ook daarna nog welkom. Vanaf de vierde activiteit betaal je gewoon het standaardtarief.

Category:

CONTACT

Contacteer ons via 015 44 41 00 of regiomechelen@vormingplus.be.