Wegbeschrijving Vrijbroekpark (bezoekerscentrum)

U bent hier

Home > Frequently Asked Questions > Wegbeschrijving Vrijbroekpark (bezoekerscentrum)

 

Vrijbroekpark (bezoekerscentrum)
Ridder Dessainlaan z/n
2800 Mechelen

Het park bevindt zich op het einde van de Ridder Dessainlaan.

Met de trein

Vanaf het station kan je te voet naar het vrijbroekpark (opgelet dit is ongeveer 25 minuten stappen). Het is dus aangewezen om een bus te nemen.

Indien je het traject toch te voet wil afleggen ga je bij het buitenkomen van het station de brug die je aan je linkerzijde ziet over. Eens over deze brug moet je via de voetgangerstrappen aan de andere zijde van de brug de weg langs de vaart in de rechtse richting volgen. Deze weg aanhouden tot aan de volgende brug, hier links de Ridder Dessainlaan inwandelen.

Met de bus

Vanaf het centraal station Mechelen kan je bus 2 (stadsbus) nemen. Je stapt af aan de halte Vrijbroekpark. Je kan ook de lijnen 288 (richting Londerzeel) en 289 (richting Breendonk) nemen. Je stapt aan de halte Fortuinstraat, ongeveer 250m van het Vrijbroekpark.

Met de auto

Neem de stadsring van Mechelen. Ter hoogte van het historische gebouw 'Brusselse poort' verlaat je de ring, weg van het stadscentrum. Dan rijd je de brug over over de Leuvense vaart, dien je de wegwijzers te volgen. Er is een parking met aangepaste plaatsen voor mensen met een beperkte mobiliteit.

Parking

Bij het binnenrijden van het park links aanhouden. Hier is voldoende parking (gratis) voorzien.

 

CONTACT

Contacteer ons via 015 44 41 00 of regiomechelen@vormingplus.be.