Wegbeschrijving Cultuurcentrum Colibrant

U bent hier

Home > Frequently Asked Questions > Wegbeschrijving Cultuurcentrum Colibrant

 

Cultuurcentrum Colibrant
Deensestraat 6
2500 Lier
(ingang tijdens openingsuren bibliotheek via Kardinaal Mercierplein 6)

Met de trein

De bibliotheek bevindt zich op 15 minuten wandelafstand van het station. Je volgt links van het stationsplein de Antwerpsestraat. Je steekt de Grote Markt rechtdoor over de Rechtestraat in. Je loopt over de brug tot aan de kerk. Aan je rechterkant bevindt zich het Kardinaal Mercierplein.

Met de bus

Van het station Lier vertrekt van het perron 4 bus 15A of van het perron 2 bus 56 regelmatig richting Kardinaal Mercierplein. Je stapt af aan de halte Leopold III-laan.

Met de auto

Vanuit Mechelen:

Van de Mechelsesteenweg richting Lier draai je bij het binnenkomen van Lier rechts de R16 op. Je volgt deze weg over het water tot aan de Aarschotsesteenweg, eerste kruispunt. Je rijdt over de rotonde en neemt de tweede afslag links de Netelaan in. Na 70 meter sla je rechts de Arthur Vanderpoortenlaan in en na 500 meter links de Berlaarsestraat in. Aan je linkerkant ligt het Kardinaal Mercierplein.

Vanuit Antwerpen:

Vanuit Antwerpen volg je Singel-Noord, Lier, Berchem. Je volgt verder richting Mortsel, dan Boechout. Je rijdt Lier binnen langs de Antwerpsestraat. Langs het station volg je de bewegwijzering tot aan de Grote Markt. Je rijdt de Grote Markt recht over de Rechtestraat in. Rechts van de kerk bevindt zicht het Kardinaal Mercierplein.

Parking

Er is betaalparking in de omgeving van de bibliotheek.

CONTACT

Contacteer ons via 015 44 41 00 of regiomechelen@vormingplus.be.