Wegbeschrijving CC Ter Dilft

U bent hier

Home > Frequently Asked Questions > Wegbeschrijving CC Ter Dilft

 

CC Ter Dilft
Sint-Amandsesteenweg 41-43
2880 Bornem

Met de trein

Het station van Bornem ligt op een kwartiertje stappen van CC Ter Dilft. Steek het stationsplein over en sla linksaf de Nieuwe Kouterstraat in. Ga na 250m rechtsaf voor de Nieuwstraat, sla linksaf de Kapelstraat (N159) in en sla na 170m rechtsaf de Allemanshofstraat in. Sla linksaf voor de Boomstraat. Deze straat komt uit op de Sint-Amandsesteenweg.

Met de bus

Vanuit Mechelen rijden er geen rechtstreekse bussen naar Bornem.

Met de auto

Vanuit Brussel (via A12)

Je neemt de A12 (richting Antwerpen via Boom) en neemt de afrit richting Dendermonde-Sint-Niklaas-Temse. Je blijft richting Sint-Niklaas volgen. De eerste verkeerslichten na restaurant McDonalds (op uw linkerkant), sla je linksaf. Je blijft rechtdoor rijden en volgt de pijlen naar Ter Dilft.

Vanuit Antwerpen (via E17 of A12)

Je kan kiezen uit twee mogelijkheden:

Je neemt de E17 richting Gent, afrit Sint-Niklaas - Temse. Op deze afrit volg je richting Temse. Je rijdt over de lange Scheldebrug en een paar kilometer verder, aan de verkeerslichten met op de linkerkant fabriek Nutricia, volg je de pijlen richting Bornem-centrum en naar het cultureel centrum.

Of je kiest voor de A12 richting Brussel. Je neemt de afrit richting Sint-Niklaas-Temse-Dendermonde. Je volgt dan dezelfde instructies als de mensen die van Brussel komen.

Vanuit Gent (via E17)

Je neemt de E17 richting Antwerpen en rijdt eraf in Sint-Niklaas-Temse. Je volgt nu dezelfde route als die vanuit Antwerpen.

Parking

Ter Dilft heeft een ruime parking voor 125 wagens en een aparte parking voor autobussen. Toch gebeurt het heel vaak dat de parking volzet is. Je kan dan nog altijd uitwijken naar de parking van het warenhuis Colruyt (80 plaatsen - richting Sint-Amands- op 300 meter van Ter Dilft) of naar de abdijparking (richting abdij - op ongeveer 400 meter van Ter Dilft)

CONTACT

Je kan ons momenteel telefonisch niet bereiken. Contacteer ons via regiomechelen@vormingplus.be