Vrouwendag in Willebroek én Mechelen

U bent hier

Home > Nieuws > Vrouwendag in Willebroek én Mechelen

Op internationale vrouwendag, vrijdag 8 maart, wil Willebroek de aandacht vestigen op de werkende mensen en dan vooral de werkende vrouw. Want hoe je het ook draait of keert, de vrouw is een manusje-van-alles: het huishouden, de kinderen, werken én sporten, … Kortom ze moet alles kunnen. Kom op vrijdag 8 maart na jouw werk naar de bibliotheek en neem je partner en kinderen mee. 

Wat kan je verwachten? Er wordt je een drankje en enkele hapjes aangeboden, er zijn verschillende workshops voor klein en groot, er is een infomarkt van Willebroekse verenigingen en organisaties, ... en een heerlijke stand-up comedyshow van Veerle Malschaert “Weg met de cliché’s” als afsluiter. Bekijk het volledige aanbod in de flyer.

Op zaterdag 16 maart ben je welkom op de Mechelse Vrouwendag voor V/M/X in de Lindepoort. De focus ligt op jezelf goed voelen. In je lichaam én in je hoofd.

Neem deel aan verschillende workshops en initiatielessen, zoals bijvoorbeeld een boksinitiatie en familieyoga. Je kan er ook leren hoe je beter kan omgaan met tijd en hoe je genderneutraal kan opvoeden. Je kan er terecht voor een heerlijk ontbijt, een luisterend oor of gewoon een gezellige babbel. Of kom lekker lunchen aan democratische prijzen. Je betaalt geen toegangsprijs en alle workshops en initiaties zijn helemaal gratis! Daarnaast is kinderopvang voorzien, voor kinderen van 3 tot 12 jaar. Van 16u tot 16u30 wordt er gezorgd voor een krachtige afsluiter van woord, dans en muziek. Blijf zeker kijken!

Wil je graag deelnemen aan een workshop? Schrijf je dan op voorhand in.

  • Wanneer? Zaterdag 16 maart 2019, van 8u30 tot 16u30
  • Waar? Lindepoort, Begijnenstraat 18 (makkelijk bereikbaar via de Melaan)
  • Meer info? eleen.naessens@mechelen.be

CONTACT

Contacteer ons via 015 44 41 00 of regiomechelen@vormingplus.be.