Vormingplus regio Mechelen werkt aan 13 SDGs

U bent hier

Home > Nieuws > Vormingplus regio Mechelen werkt aan 13 SDGs

Van 18 tot 25 september vindt de eerste Week van de Duurzame Gemeente plaats. Het is een initiatief van de Vereniging van Vlaamse Steden en Gemeenten (VVSG). Tijdens de campagneweek zetten deelnemende gemeenten hun 'Duurzame Helden' in de kijker. De stad Mechelen nomineerde o.a. Vormingplus als organisatie die actief aan de Duurzame Ontwikkelingsdoelstellingen (SDGs) werkt. Wil je weten welke? Neem snel een kijkje!

We zijn uiteraard fier dat we ons een 'duurzame held' mogen noemen: We streven naar een duurzame, inclusieve, solidaire en democratische maatschappij.
Vormingplus organiseert lezingen, cursussen, uitstappen en projecten rond actuele thema’s zoals duurzaamheid, burgerschap, gezondheid. Op een laagdrempelige manier maken we het ruime publiek vertrouwd met deze thema’s. Samenwerkingen met sleutelfiguren en organisaties die op deze terreinen actief zijn, zijn hierbij onontbeerlijk. Zo overleggen we met middenveldorganisaties, publieke dienstverleners, lokale besturen en overheden.

CONTACT

Contacteer ons via 015 44 41 00 of regiomechelen@vormingplus.be.