[Projectarchief ]Vormingplus trekt er op uit!

U bent hier

Home > Projecten > [Projectarchief ]Vormingplus trekt er op uit!

Vormingplus heeft van 1 tot 3 juli domein Roosendael in Sint-Katelijne-Waver ingepalmd. 

We gaan deze zomervakantie op verplaatsing en wel naar een unieke groene locatie: domein Roosendael in Sint-Katelijne-Waver. Drie dagen lang palmen we er de kasteelruïne in voor workshops, cursussen en wandelingen. En daar willen we jou graag bij!

Er is een ruim aanbod aan activiteiten. Naast de cursussen en workshops zijn er ook diverse randactiviteiten zoals een expo over domein Roosendael, een tentoonstelling over vijftig jaar migratie, een kinderboerderij, leeshoekjes en een fietscafé. Er zijn ook wandelkaarten en toeristische info over Sint-Katelijne-Waver te verkrijgen.

Roosendael is het kruispunt van heel wat toeristische wandel-, fiets- en autoroutes. Bezoekers die met de fiets komen, krijgen een leuke verrassing.

Onze zomerse driedaagse sluiten we af met een heerlijke, vegetarische barbecue. Hiervoor moet je ook inschrijven.

Voor sommige activiteiten moet je vooraf inschrijven, bij andere kan je gewoon ter plaatse aanschuiven. Zo kan je elke middag tussen 12u30 en 13u30 naar vakantieverhalen gaan luisteren en kan je op 1 en 2 juli aanschuiven voor een heerlijke Marokkaanse schotel of genieten van een Marokkaanse theeceremonie.

Met steun van de bibliotheek, de cultuurdienst en de dienst toerisme van Sint-Katelijne-Waver.

Periode: 
juli, 2014

CONTACT

Contacteer ons via 015 44 41 00 of regiomechelen@vormingplus.be.