[Projectarchief] Vormingplus presenteert

U bent hier

Home > Projecten > [Projectarchief] Vormingplus presenteert
V+ presenteert

Vormingplus regio Mechelen organiseert al meerdere jaren de  succesvolle  cursus 'Digitale fotografie voor beginners'. Tijdens deze reeks krijg je in een ongedwongen sfeer de kans om je fototoestel beter te leren kennen, de basis van de fototechniek te begrijpen en toe te passen. Vaak is dit de opstap om blijvend oog te hebben voor en op zoek te gaan naar de voor jou ideale foto’s.

Vormingplus regio Mechelen vroeg haar cursisten van de afgelopen jaren in 2018 om 5 beelden in te sturen. Lesgeefster Marjan Van Doorselaer selecteerde foto’s en het resultaat kon je in de 'Made in Mechelen' ruimte van het Cultuurcentrum Mechelen bekijken. Marjan legt de klemtoon in haar lessen op het in beeld brengen van de eigen leefomgeving en leefwereld, het registreren van sporen van jezelf en zorgde voor “Made in Mechelen”- voor een selectie die in deze lijn ligt.

Van 6 februari t.e.m. 18 februari 2018 werden de beelden gepresenteerd in het Cultuurcentrum Mechelen, waar ze een heel seizoen 2017-2018 werkten rond Fotografie. Je kan de selectie online bekijken op onze Flickr-accountDe verschillende spelers in de stad Mechelen werden zo betrokken bij het fotografie jaar.

Dit project was samenwerking van Made in Mechelen, Cultuurcentrum Mechelen en de gewaardeerde steun van Foto Nelissen. 

(Foto cover: Griet Verstraeten)

Periode: 
januari, 2018 tot februari, 2018

CONTACT

Contacteer ons via 015 44 41 00 of regiomechelen@vormingplus.be.