[Projectarchief] iedereenheld

U bent hier

Home > Projecten > [Projectarchief] iedereenheld

In de aanloop naar Erfgoeddag organiseerde Vormingplus regio Mechelen iedereenheld. Hiermee maken we de koppeling tussen Erfgoeddag 2012 en de Digitale Week, die beide het thema ‘Helden’ dragen.

Iedereen kan een held zijn, want iedereen is wel ergens goed in. Vormingplus regio Mechelen is overtuigd van het kunnen van iedereen en zal dat ook bewijzen. Ianka Fleerackers gaf alvast de voorzet.

Met dit project verzamelen we de kennis en vaardigheden van een grote verscheidenheid aan mensen en leggen we zo een stukje immaterieel erfgoed vast via digitale kanalen. Om zo veel mogelijk mensen de kans te geven mee te helpen aan deze verzameling immaterieel erfgoed, leggen we via de website (www.iedereenheld.be) en in vormingsmomenten uit hoe je een filmpje maakt en post.

Van donderdag 8 maart t.e.m. vrijdag 13 april kan iedereen zijn/haar heldendaad op Youtube posten met het label "iedereenheld". Vormingplus regio Mechelen verzamelt de inzendingen op de website en creëert zo een mooie verzameling van wat we samen kunnen vandaag de dag. De meest gelikete inzendingen maken kans op een mooie prijs.

Op Erfgoeddag (22 april 2012) zelf worden de winnaars bekend gemaakt. In Congrescentrum Lamot te Mechelen zullen ze hun prijs overhandigd krijgen door Ianka Fleerackers.

Periode: 
februari, 2010 tot april, 2020

CONTACT

Contacteer ons via 015 44 41 00 of regiomechelen@vormingplus.be.