Portretfotografie in Huyze De Pauw

U bent hier

Home > Nieuws > Portretfotografie in Huyze De Pauw

Woonzorgcentrum Huyze De Pauw huisvest een schat aan levenservaring. In het kader van het dorpskernvernieuwingsproject Waver in ‘t Nieuw gaan we hiernaar op zoek. Ben je geïnteresseerd in de boeiende verhalen van haar bewoners? Wil je hen graag fotografisch portretteren? Glenn Huyben gaat met jou op pad.

Wat is ouderenzorg? Met welke ziektebeelden krijgen we vroeg of laat allemaal te maken? De gemeentelijke dienst samenleving, Vormingplus regio Mechelen en Huyze De Pauw organiseren een unieke verhalen- en fotoworkshop. Tijdens een eerste avond gaan we in gesprek over waardig ouder worden in een woonzorgcentrum. We gaan aan de slag, samen met de bewoners van Huyze De Pauw. We brengen mensen van buiten naar binnen en andersom. De gesprekken zetten we om in fotografische portretten tijdens een tweede sessie. Hieruit wordt nadien een selectie gemaakt voor een kleine tentoonstelling in het rusthuis in samenspraak met alle deelnemers. Glenn Huyben, freelance fotograaf en zelf actief in een woonzorgcentrum als zorgkundige, helpt ons om de mooiste verhalen op de diepen en de pakkendste portretten te maken.

De eerste sessie vindt plaats op woensdag 31 januari van 19 tot 21u30, de tweede zaterdag 3 februari van 9u30 tot 11u30, telkens in het centrum van Onze-Lieve-Vrouw-Waver. Deelname is gratis, maar het aantal deelnemers is beperkt tot zes. Je kan inschrijven bij de dienst samenleving.

Meer info en inschrijven: dienst samenleving, samenleving@skw.be of 015 30 50 59.

Een samenwerking van de gemeentelijke dienst samenleving Sint-Katelijne-Waver, Huyze De Pauw en Vormingplus regio Mechelen

CONTACT

We zijn momenteel enkel bereikbaar via regiomechelen@vormingplus.be. Vanaf 24 augustus kan je ons opnieuw telefonisch bereiken. Lees meer