In PerSpectief: Slaapproblemen

U bent hier

Home > In PerSpectief: Slaapproblemen

Wanneer

di, 16/01/2018 - 09:30 - 11:30
Voeg toe aan kalender2018-01-16 08:30:002018-01-16 10:30:00UTCIn PerSpectief: SlaapproblemenLeuvensesteenweg 129 2800 Mechelen

Waar

DC De Smis
Leuvensesteenweg 129
2800 Mechelen

Prijzen

Standaardprijs - 11.00
UiTPAS met kansentarief - 2.00

Code: W185180

De bijeenkomsten van In PerSpectief verruimen je blik en plaatsen de feiten in een ander daglicht. Soms gaan we op zoek naar de wetenswaardigheden achter nieuws, andere keren trekken we de kunstzinnige kant uit.
Bij In PerSpectief zoeken we vooral de gezonde mix op van kunst en cultuur, maatschappelijke kwesties en actualiteit. Elke bijeenkomst gidst een andere deskundige ons op een professionele wijze doorheen een thema.


Naar schatting hebben één op de drie personen last van slaapproblemen en meer dan 40% van de mensen geeft aan slecht te slapen. Dit probleem kent vele gevolgen, overdag voelt men zich niet uitgerust en 's avonds blijft men piekerend wakker liggen. Veel mensen zijn op zoek naar een niet medische aanpak voor deze problemen. Wat is slaap en welke factoren spelen een belangrijke rol? Wat is slaaphygiëne en hoe heeft slaaphygiëne effect op de slaapkwantiteit en -kwaliteit?  Wat doet stress met onze slaap? Wat zijn tips en tricks voor een goede nachtrust? 
We laten slaapcoach Jana Maes aan het woord. Zij is psychologe en verbonden aan het multidisciplinair slaapcentrum van het Universitair Ziekenhuis Antwerpen.

Partners:

DC De Smis
De Maakbare Mens vzw

Over de begeleiding:

Online inschrijven is niet mogelijk voor deze activiteit.

GRATIS BROCHURE

Bekijk de brochure of registreer je om ze gratis in je bus te krijgen.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

You must have Javascript enabled to use this form.