Online activiteiten

U bent hier

Home > Nieuws > Online activiteiten

Vormingplus regio Mechelen vzw sluit tijdelijk de deuren. Wegens de huidige coronamaatregelen annuleren we al onze live activiteiten en dit minstens tot 15 januari 2021. Lees via deze link meer over de maatregelen die we nemen om de verspreiding van het virus tegen te gaan. We antwoorden in dat artikel ook op enkele veelgestelde vragen. 

Online vormingen bieden een alternatief voor wie graag van thuis uit blijft bijleren. Raadpleeg hier de cursussen, workshops en lezingen die we online aanbieden. Dat lijstje blijft de komende weken aangroeien. Aarzel dus niet om regelmatig een kijkje te nemen op onze website. Wil je graag de laatste nieuwtjes over online vormingen op de voet volgen? Schrijf je in op onze nieuwsbrief en volg ons op Facebook. Zo blijf je helemaal mee! 

Omwille van de coronamaatregelen kan je momenteel enkel inschrijven via onze website. Ervaar je daar moeilijkheden bij? Neem onze handleiding 'Online inschrijven en betalen' erbij of contacteer ons via 015 44 41 00 of regiomechelen@vormingplus.be 

Ook andere Vormingplus-centra passen hun activiteitenaanbod aan omwille van de corona-crisis. Hieronder vind je een overzicht van alle online activiteiten die enkele Vormingplussen over heel Vlaanderen organiseren en die voor iedereen toegankelijk zijn.

 

 

 

CONTACT

Contacteer ons via 015 44 41 00 of regiomechelen@vormingplus.be.