Ongelooflijk

U bent hier

Home > Nieuws > Ongelooflijk

De formule is simpel: CC De Mol nodigt enkele straffe mannen en vrouwen uit die rond het thema ‘samenleven’ iets wezenlijks te zeggen hebben. Niet om allemaal uiteindelijk hetzelfde te denken maar om elkaar meer te begrijpen en zo de afstand te verkleinen. 

Ongelooflijk hoe hard we verschillen en tegelijkertijd zo op elkaar lijken. We voelen en denken soms ogenschijnlijk het tegenovergestelde. De verschillen lijken onoverbrugbaar. Maar is dat wel zo? Wanneer we dan toch een keertje écht naar elkaar luisteren, is die afstand misschien toch niet zo groot. Dat is meteen hetgeen we willen te weten komen met deze editie van Ongelooflijk.  
Ondermeer Wouter Torfs (juist, die van de schoenen) komt in tien minuten vertellen hoe hij de dingen ziet en hoe hij geëvolueerd is in zijn kijk op diversiteit. Rachida Lamrabet, Belgisch schrijfster en juriste van Marokkaanse origine, is gefascineerd door hoe wij als mensen met elkaar omgaan en communiceren. Wat weten we nu eigenlijk écht over mekaar? Ze geeft haar visie op de essentie van het samenleven. Aya Sabi, universiteitsstudente, activiste en VRT-columniste is met haar boek ‘Verkruimeld Land’ definitief doorgebroken in de literaire wereld. Aan het einde van de Ongelooflijke namiddag formuleert ze geheel op eigen wijze een pittig antwoord op de vraag: ‘Kunnen we nog samenleven?’ Andere sprekers volgen later maar het belooft alleszins een zeer boeiende namiddag te worden. En natuurlijk is er ook eten… Want geen gezellig samenzijn zonder eten!

Praktisch:

Zondag 26 november 2014, 14u00
CC De Mol, Aarschotsesteenweg 3, 2500 Lier

Basisprijs: 3 euro
Voorstelling + maaltijd: 8 euro
Vriendenprijs: 2,7 euro
Voorstelling + maaltijd vrienden: 7,7 euro

Tickets bestellen doe je hier.

GRATIS BROCHURE

Bekijk de brochure of registreer je om ze gratis in je bus te krijgen.