Met Vormingplus de herfst in

U bent hier

Home > Nieuws > Met Vormingplus de herfst in

Ontmoeting, interactie, levenslang leren: dat is waar we voor staan en wat we jou willen bieden. Helaas kon dat de afgelopen maanden niet in levenden lijve. Het was heel stil op de plaatsen in onze regio waar we mensen samenbrengen voor cursussen, lezingen, uitstappen en projecten. We hebben je gemist en hopen dat je gezond bent en het goed stelt.

Hoewel het stil was, hebben we niet stil gezeten. Achter de schermen hebben we een boeiend herfstprogramma klaargestoomd. We bieden je onder meer de kans om het programma dat je in de lente moest missen, vanaf september toch mee te maken.

Klaar om tijd te maken voor jezelf en jouw dromen? Zin om je handen uit de mouwen steken tijdens een kook- of creatieve workshop? Aan het trappelen om de mogelijkheden van je laptop of smartphone te ontdekken? Goesting in een culturele uitstap of boeiende lezing? Je bent bij ons aan het juiste adres!

Ontdek vanaf 24 augustus ons herfstprogramma op de website en schrijf je in.  We kijken ernaar uit om je op een veilige manier te ontmoeten! Lees hier meer over de maatregelen die we nemen in het kader van ieders gezondheid.

Ben je of ken je iemand die nog niet op weg is met de computer of geen toegang heeft tot het internet? Wees welkom op het Vormingpluskantoor om het programma te ontdekken en je in te schrijven. Maak een afspraak via 015 44 41 00. Je kan ons elke weekdag telefonisch bereiken tussen 9 en 12 u. 

CONTACT

Contacteer ons via 015 44 41 00 of regiomechelen@vormingplus.be.