Medewerkers

U bent hier

Home > Medewerkers
Liesbeth De Ridder

liesbeth.deridder@vormingplus.be

Als communicatiemedewerker zorgt Liesbeth er onder andere voor dat de brochure en ander promotiemateriaal tijdig de deur uitgaan. Daarnaast houdt zij ook een oogje op de ICT-apparatuur en komt zij te hulp wanneer er problemen zijn.

Sofie Verschueren

sofie.verschueren@vormingplus.be

Als regioverantwoordelijke is Sofie contactpersoon voor Sint-Katelijne-Waver, Bonheiden, Putte en Heist-op-den-Berg. Verder werkt ze workshops, cursussen en projecten uit binnen de thema's kunst en cultuur, samenleving en burgerschap.

Lut Discart

lut.discart@vormingplus.be

Als administratief verantwoordelijke lost Lut alle vragen op over prijzen, boekhouding en facturatie. Ook het personeelsbeheer verzorgt ze tot in de puntjes.

Wendy Aerts
0484675623
wendy.aerts@vormingplus.be

Wendy staat garant voor het onthaal. Zij ondersteunt de cursusadministratie en verzorgt de dagelijkse werking van het secretariaat.

Ria Van Asch

ria.vanasch@vormingplus.be

Met een jarenlange ervaring coördineert Ria het reilen en zeilen van Vormingplus. Zij zorgt voor de inhoudelijke planning en de interne afstemming. Ze legt contacten om samen met het team maximaal te kunnen inspelen op de leermogelijkheden in de regio.

Ellen Van Looy

ellen.vanlooy@vormingplus.be

Als regioverantwoordelijke is Ellen contactpersoon voor Lier, Duffel, Berlaar en Nijlen. Verder werkt ze workshops, cursussen en projecten uit binnen het thema ‘persoon en relaties’.

Kathleen Clerbout

kathleen.clerbout@vormingplus.be

Kathleen ontfermt zich over de projecten rond diversiteit zoals de conversatietafels en Samen inburgeren in verschillende gemeenten. Daarnaast is ze als regioverantwoordelijke de contactpersoon voor de gemeenten Willebroek, Bornem, Puurs en Sint-Amands.

Veerle Gabriels
0472788658
veerle.gabriels@vormingplus.be

Veerle wil verhalen van échte mensen horen en bedenkt en ontwikkelt, samen met partners, de mooiste storytellingprojecten.
Daarnaast zorgt ze voor basiscursussen computer, smartphones, tablets en nieuwe media. Ze buigt zich ook over het thema opvoeding én staat in voor ons team vrijwilligers.

Jole Botterman

jole.botterman@vormingplus.be

Jole houdt zich bezig met het overkoepelende thema duurzaamheid. Verder organiseert ze cursussen, projecten en workshops binnen de thema's milieu en natuur, voeding en gezondheid en creativiteit.

Aicha Mazouzi

Aicha zorgt ervoor dat het bij Vormingplus altijd even netjes is. Geen enkel stofje of vlekje is veilig voor haar en cursisten vinden hun leslokaal altijd even opgeruimd terug.

ONTHAAL

We zijn momenteel niet telefonisch bereikbaar. Heb je een vraag voor ons? Neem contact op via regiomechelen@vormingplus.be.