M-Fair: Eerlijk gekleed

U bent hier

Home > M-Fair: Eerlijk gekleed

Wanneer

zo, 06/10/2019 - 11:00 - 17:00
Voeg toe aan kalender2019-10-06 11:00:002019-10-06 17:00:00GMT+01:00M-Fair: Eerlijk gekleedVan Beethovenstraat 8-10 2800 Mechelen

Waar

Erfgoedcentrum Lamot
Van Beethovenstraat 8-10
2800 Mechelen

Prijzen

Gratis - 0.00

Code: H195884

Mechelen bekent kleur en trekt de kaart van eerlijke en duurzame mode met de vijfde editie van M-Fair. De stad wil iedereen de kans geven om kennis te maken met de boeiende innovaties en schitterende ontwerpen die 'schone kleren' zijn.

 

Je bent welkom op zondag 6 oktober vanaf 11u in congrescentrum Lamot. Kom ontdekken wat eerlijke kledij is op een doorlopende markt met de mooiste en hipste ontwerpen. Geen inspiratie? Laat je verrassen door de fraaiste ontwerpen op de modeshow, denk mee na tijdens een sessie met een boeiende gastspreker of volg een gratis workshop. Kom met je kapotte spullen naar het Repair Café en haal je shoppinghartje op tijdens de swishingbeurs. Ook de kleinsten komen aan hun trekken op het Kindereiland.

 

Voor het volledige programma en praktische uitleg kan je een kijkje nemen op www.mechelen.be/M-Fair.

Vormingplus verzorgt een heleboel leuke workshops. Om zeker te zijn van je plaatsje, kan je je best inschrijven via onze website.


Praktische info:

Voor de beurs zelf hoef je niet in te schrijven. Je bent welkom vanaf 11u.
Om zeker te zijn van je plekje in één van de workshops, raden we je aan om je in te schrijven. De dag zelf kan je je aan het onthaal inschrijven voor workshops die nog niet volzet zijn.

Een actie in het kader van de Week van Fair Trade, een initiatief van de Belgische ontwikkelingssamenwerking.

Partners:

Stad Mechelen

Over de begeleiding:

Online inschrijven is niet mogelijk voor deze activiteit. Kijk onder 'Praktisch' voor meer info

GRATIS BROCHURE

Bekijk de brochure of registreer je om ze gratis in je bus te krijgen.