Lezing: Menopauze, een nieuwe levensfase

U bent hier

Home > Lezing: Menopauze, een nieuwe levensfase

Wanneer

do, 26/03/2020 - 19:30 - 22:00
Voeg toe aan kalender2020-03-26 19:30:002020-03-26 22:00:00GMT+01:00Lezing: Menopauze, een nieuwe levensfaseLijsternest 26 2580 Putte

Waar

Dienstencentrum Het Lijsternest
Lijsternest 26
2580 Putte

Prijzen

Standaardprijs - 8.00

Code: W205921

De menopauze is een natuurlijk proces, elke vrouw krijgt ermee te maken. Ook jij! Er rust nog vaak een taboe op het onderwerp en er is veel onwetendheid. Wist je bijvoorbeeld dat de eerste tekenen van de menopauze zich al 10 jaar eerder – rond je 40ste – aandienen?


Je weet vast dat de overgang gepaard kan gaan met sterke stemmingswisselingen, maar wat gebeurt er nu eigenlijk in je lichaam? Welk effect hebben de hormoonschommelingen op je gevoels- en seksleven? Wat kan je doen met hormoontherapie? Heeft de pil invloed op wanneer de overgang begint? Krijgen alle vrouwen klachten? En wat kan je zélf doen om deze klachten aan te pakken? Deze levensfase roept wellicht ook nog andere vragen op: in indien je met een man samen bent, wat betekenen jouw klachten voor hem? Hoe zit het trouwens met mannen? Komen zij ook in de overgang?

Goed geïnformeerd aan deze levensfase beginnen en weet hebben van de signalen, zowel bij jou als je partner, is dus essentieel. De juiste ondersteuning hierbij maakt een wereld van verschil!

 

Eva Leens (1966) is verpleegkundig menopauzeconsulent en borstweefseltherapeut. Ze is ook holistisch therapeut, wetenschappelijk geschoold (Master in de ziekenhuiswetenschappen), opgeleid in Oosterse meditatie– en ontspanningstechnieken én ze is ervaringsdeskundige. Ze neemt je mee in een interactieve lezing over deze fase. Op een heldere manier toont Eva wat de menopauze voor jou kan betekenen. 

  

Partners:

Dienstencentrum Het Lijsternest

Over de begeleiding:

Er zijn nog plaatsen beschikbaar

Schrijf je in!

You must have Javascript enabled to use this form.

GRATIS BROCHURE

Bekijk de brochure of registreer je om ze gratis in je bus te krijgen.