Kookworkshop gezond en slank door de juiste voedselcombinaties

U bent hier

Home > Kookworkshop gezond en slank door de juiste voedselcombinaties

Wanneer

wo, 13/03/2019 - 19:00 - 22:00
Voeg toe aan kalender2019-03-13 19:00:002019-03-13 22:00:00GMT+01:00Kookworkshop gezond en slank door de juiste voedselcombinatiesLijsternest 26 2580 Putte

Waar

Dienstencentrum Het Lijsternest
Lijsternest 26
2580 Putte

Prijzen

Standaardprijs - 12.00

Code: W195651

Misschien hoorde je al wel over de nieuwe trend ‘Koken volgens de voedselcombinaties’ … In deze cursus wil ik aantonen dat het niet zo maar een hype is of een dieet, maar een geweldige manier van eten en koken.
Het is dé methode om te kunnen genieten van lekker eten, slank te blijven of te worden en bovendien is het een boost voor je spijsverteringsstelsel en algemeen welzijn! Je krijgt info over waarop de voedselcombinaties gebaseerd zijn, waarom ze zo fijn zijn voor je lichaam en natuurlijk maken we superlekkere, snelle gerechten klaar. Kom uitproberen wat dit ‘combi-eten’ met je doet …

Praktische info:

Gelieve 2 keukenhanddoeken, een keukenschort, een dunschiller, een snijmesje, een snijplankje en restpotjes mee te brengen.
Wegbeschrijving: https://www.vormingplus-regiomechelen.be/wegbeschrijving-ldc-het-lijster...

Partners:

Dienstencentrum Het Lijsternest

Over de begeleiding:

Mijn passies zijn gezondheid, duurzaamheid, koken, eten, de natuur, het leven, mensen, lesgeven, helpen,… en bundel al die dingen al jaren onder de vorm van presentaties, lezingen, kookworkshops, cursussen, projecten voor o.a. Vormingplus Mechelen. Met mijn enthousiaste no-nonsense aanpak hoop ik heel veel mensen te inspireren!

Benieuwd naar meer over mij? Neem een kijkje op www.equilibrium-advies.be.

Er zijn nog plaatsen beschikbaar

Schrijf je in!

You must have Javascript enabled to use this form.

GRATIS BROCHURE

Bekijk de brochure of registreer je om ze gratis in je bus te krijgen.