Herfstprogramma

U bent hier

Home > Herfstprogramma

Ontmoeting, interactie, levenslang leren: dat is waar we voor staan en wat we jou willen bieden. Helaas kon dat de afgelopen maanden niet in levenden lijve. Het was heel stil op de plaatsen in onze regio waar we mensen samenbrengen voor cursussen, lezingen, uitstappen en projecten. We hebben je gemist en hopen dat je gezond bent en het goed stelt.

Hoewel het stil was, hebben we niet stil gezeten. Achter de schermen hebben we een boeiend herfstprogramma klaargestoomd. We bieden je onder meer de kans om het programma dat je in de lente moest missen, vanaf eind september toch mee te maken.

Klaar om tijd te maken voor jezelf en jouw dromen? Zin om je handen uit de mouwen steken tijdens een kook- of creatieve workshop? Aan het trappelen om de mogelijkheden van je laptop of smartphone te ontdekken? Goesting in een culturele uitstap of boeiende lezing? Je bent bij ons aan het juiste adres!

Kruis alvast maandag 24 augustus aan in je agenda. Vanaf dan kan je op onze website het activiteitenaanbod raadplegen en je inschrijven. Wie geabboneerd is op onze brochure, ontvangt trouwens eind augustus een vrolijke reminder in de bus! 

We kijken ernaar uit om je op een veilige manier te ontmoeten!

CONTACT

Contacteer ons via 015 44 41 00 of regiomechelen@vormingplus.be.