Gezocht: ’SKWabbel’-vrijwilligers

U bent hier

Home > Nieuws > Gezocht: ’SKWabbel’-vrijwilligers

“SKWabbel is een praatcafé in de bibliotheek van Sint-Katelijne-Waver waar anderstaligen en Nederlandstaligen de kans krijgen om elkaar te ontmoeten en met elkaar te praten in het Nederlands. Anderstaligen oefenen zo hun Nederlands en Nederlandstaligen ontmoeten hun ‘buren’ met een andere taal en cultuur.”

Er wordt vertrokken van een café-concept: je komt en gaat als deelnemer wanneer je wil. Er is educatief en didactisch materiaal voorhanden, maar de deelnemers kiezen zelf waarover ze wel of niet praten.

Heb je zin om als Nederlandstalige vrijwilliger deel te nemen? Kom dan vrijblijvend naar ons infomoment op donderdag 19 oktober om 13u30 in de bibliotheek, Leyland1, 2860 Sint-Katelijne-Waver. Tijdens deze sessie krijg je meer informatie over de bedoeling en organisatie van SKWabbel. Als je dan overtuigd bent, kan je op donderdag 26 oktober om 13u30 meteen terugkomen voor een spoedcursus en allerhan-de tips om als SKWabbelvrijwilliger te kunnen starten.

SKWabbel zelf gaat elke donderdagnamiddag (behalve tijdens schoolvakanties) door vanaf 9 november van 13u30 tot 15u30 in de bibliotheek, Leyland 1, 2860 Sint-Katelijne-Waver.
Meer informatie: bibliotheek@skw.be – 015 31 51 46

SKWabbel is een samenwerking tussen Vormingplus Regio Mechelen en Bibliotheek, Dienst Samenleving en het OCMW van Sint-Katelijne-Waver.

GRATIS BROCHURE

Bekijk de brochure of registreer je om ze gratis in je bus te krijgen.