Geïnteresseerd in Literatuur, Psychologie, Filosofie of Duurzame Voeding?

U bent hier

Home > Nieuws > Geïnteresseerd in Literatuur, Psychologie, Filosofie of Duurzame Voeding?

Background Education vzw organiseert bijscholing in het kader van levenslang leren op academisch niveau in samenwerking met 200 universiteitsdocenten. Vanaf begin februari geven 42 docenten van 10 universiteiten in binnen- en buitenland  avondcursussen literatuur, psychologie en filosofie in Mechelen. In Gent staat duurzame voeding op het programma. Je kunt inschrijven voor een semester van 8 lessen of voor losse lessen per thema. De cursussen zijn gericht op volwassenen.

De lessen vinden tweewekelijks plaats en behandelen telkens in 2,5 uur de basisbeginselen. Zo krijgt de cursist niet alleen een overzicht van de wetenschappelijke concepten, stromingen en ideeën. Hij leert ook bekende auteurs, wetenschappers en professoren van universiteiten in Vlaanderen, Wallonië en Nederland kennen.

Bij Background Educations komen alle onderdelen aan bod en heb je naderhand dus een goed beeld van waar je jezelf verder in wil verdiepen. Voorkennis is niet nodig. Je krijgt ook cursusmateriaal en leeslijsten zodat wie wil op eigen kracht verder kan.

Het initiatief ontvangt geen subsidies, maar wordt aangemoedigd door universiteiten en ook door Vormingplus Mechelen. We vermelden er wel bij dat het aanbod van Background Educations minder laagdrempelig is dan de opleidingen die we zelf voorzien en dus enkel bedoeld is voor wie interesse heeft in deze vorm van onderwijs.

De inschrijvingsprijs bedraagt 425 euro voor 8 lessen of 59 euro per losse les. Ben je geïnteresseerd en wil je graag wat meer info? Kijk dan op www.backgroundeducations.eu. Je kunt ook contact opnemen via e-mail (hello@backgroundeducations.eu). Gebruik tot 5 februari de kortingscode 30cc100 en je betaalt slechts 395 eurp i.p.v. 425 euro (geldig voor inschrijvingen die geboekt en betaald zijn vóór 16 februari).

CONTACT

Je kan ons elke weekdag telefonisch bereiken van 9-16 u. via 015 44 41 00.
Op woensdagen van 9-12 u. en 's vrijdags van 9-15 u.