Feestweek - Hallo Heihoek!

Home > Feestweek - Hallo Heihoek!

Wanneer

vr, 29/09/2017 - 10:00 - 13:00
Voeg toe aan kalender2017-09-29 08:00:002017-09-29 11:00:00UTCFeestweek - Hallo Heihoek!Adegemstraat 79-81 2800 Mechelen

Waar

Vormingplus regio Mechelen
Adegemstraat 79-81
2800 Mechelen

Prijzen

Gratis - 0.00

Code: H174851

Vormingplus regio Mechelen verhuisde in de lente van 2017 met haar burelen van Hanswijkstraat 74 naar de Adegemstraat 79 in Mechelen. Vanaf eind september zullen daar ook cursussen, praatgroepen, projecten, ... plaatsvinden. Vormingplus verhuisde van de ene kant van de stad letterlijk naar de andere kant en komt in een hele nieuwe buurt terecht. 

Het nieuwe huis / de nieuwe thuis van Vormingplus bevindt zich in de Heihoek. De Heihoek is een volkse wijk waar de kinderen nog op straat spelen, het is één van de oudste wijken van de stad. Samen met een Mechelenbinnenstebuiten gids lopen we door vergeten straten en ontdekken we de oude havenbuurt. Maak je klaar voor een verhaal over de roots van Mechelen, de echte arsenaalmannen, de wonderjaren van Rik Wouters, verdwenen paters en nonnen, boterzachte mosselen én over de toekomstige stek van Vormingplus. Vormingplus blijft ook hier een aanspreekpunt en ideale partner voor vormingen en projecten in de ruime regio Mechelen.

We willen graag dat iedereen deze buurt van onze nieuwe stek kent en mee verkent. Daarom bieden we deze wandeling drie keer aan in onze "Feestweek" en kan je door je in te schrijven een plaatsje reserveren.Uiteraard houden we ook halt in ons "nieuwe" gebouw en bieden we je daar graag een drankje aan. 

Welkom!

Partners:

Mechelenbinnenstebuiten

Over de begeleiding:

Er zijn nog plaatsen beschikbaar

Schrijf je in!

You must have Javascript enabled to use this form.

GRATIS BROCHURE

Bekijk de brochure of registreer je om ze gratis in je bus te krijgen.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

You must have Javascript enabled to use this form.