Inschrijven

U bent hier

Home > Inschrijven

Is vooraf inschrijven noodzakelijk?

 

Ja, vooraf inschrijven is noodzakelijk. Het aantal deelnemers is beperkt, dus wacht hier niet te lang mee. Je schrijft altijd in voor de volledige reeks.

Voor sommige activiteiten moet je inschrijven bij een andere organisatie. Alle informatie vind je bij de aankondiging van de activiteit.

Krijg ik een bevestiging na mijn inschrijving?

 

Je krijgt een bevestiging van je inschrijving als je je online inschrijft.

Onmiddellijk na het inschrijven, krijg je per e-mail een voorlopige bevestiging van inschrijving toegestuurd. Binnen de 2 werkdagen krijg je van ons een e-mail met meer details. Krijg je die niet, contacteer ons dan op 015-44.41.00. Het is belangrijk dat je een juist e-mailadres invult op het inschrijvingsformulier. De bevestigingsmails worden verstuurd naar het e-mailadres dat jij hebt ingegeven.

Wanneer ben ik zeker dat ik ingeschreven ben?

 

Je inschrijving is DEFINITIEF zodra wij het cursusgeld ontvangen hebben. Wij verwachten je dan op de eerste dag van de cursus of activiteit. Hiervoor sturen wij geen extra bevestiging. Uiteraard kan je steeds contact met ons opnemen in geval van onzekerheid.

Wat als de activiteit volzet is?

 

Indien de cursus volzet is plaatsen wij je op een wachtlijst zodat we je kunnen verwittigen als er een plaatsje vrijkomt. Als je uiteindelijk toch niet kan deelnemen wegens plaatsgebrek, dan ontvang je als eerste een bericht indien de cursus hernomen wordt.

Vanaf welke leeftijd kan ik deelnemen?

 

Iedereen vanaf 18 jaar kan deelnemen aan de activiteiten van Vormingplus.

Kan ik voor iemand anders inschrijven?

 

Geen probleem. Voor iedere persoon, of voor iedere cursus, maak je een nieuwe inschrijving. Je hebt wel voor iedere persoon een uniek emailadres nodig.

Dat komt omdat ons systeem iedere persoon apart wil bijhouden, onder zijn/haar eigen naam, en persoonlijk informatie wil bewaren en info meegeven

Heb je niet voor iedereen een eigen, uniek emailadres?
Bel of mail ons: 015 44 41 00 of regiomechelen@vormingplus.be.

Hoe vind ik een cursus?

Klik linksboven in het menu op 'ons aanbod'.

Er zijn verschillende zoekfilters, je kan zoeken op trefwoord, op thema, op deelregio, op datum of op een combinatie van verschillende zoekfilters.

In het midden verschijnt telkens een overzicht van de cursussen die aan je zoekopdracht beantwoorden.

Abonneren op RSS - Inschrijven

CONTACT

Je kan ons momenteel telefonisch niet bereiken. Contacteer ons via regiomechelen@vormingplus.be