Depressie (h)erkennen

U bent hier

Home > Depressie (h)erkennen

Wanneer

wo, 17/01/2018 - 19:30 - 22:00
Voeg toe aan kalender2018-01-17 18:30:002018-01-17 21:00:00UTCDepressie (h)erkennenLijsternest 26 2580 Putte

Waar

Dienstencentrum Het Lijsternest
Lijsternest 26
2580 Putte

Prijzen

Standaardprijs - 5.00

Code: W184855

Wat is een depressie? En wanneer ben je alleen maar neerslachtig? Wat maakt je kwetsbaar voor een depressie? En wat kan je doen om een depressie te voorkomen? We bekijken de risicofactoren, de gevolgen van een depressie en de behandelingen. Wat kan je zelf doen of hoe kan je iemand steunen?

Partners:

Dienstencentrum Het Lijsternest

Over de begeleiding:

Ik ben Els Haüser, geboren in 1969 als oudste dochter van 3. Zelfzorg vind ik belangrijk, je kan pas goed voor anderen zorgen als je dit in eerste plaats voor jezelf doet. Ik doe dit door te mediteren, te genieten van kleine dingen, te relativeren, gezond te eten en voldoende te rusten. Ik ben in 2007 gerevalideerd van het Chronisch Vermoeidheidssyndroom.
Nu werk ik deeltijds bij Atlas, integratie en inburgering Antwerpen waar ik voor trajectbegeleiding interculturalisering / diversiteit zorg. Daarnaast heb ik mijn eigen praktijk en geef ik verschillende vormingen.

Opleidingen:

Ik heb een Master in Communicatiewetenschappen KULeuven.
Ik ben psychotherapeute en heb hiervoor de 4-jarige opleiding Interactionele Vormgeving van de Educatieve Academie met plezier gevolgd.
Daarnaast volgde ik verschillende opleidingen rond Interculturele Communicatie, Mindfulness voor hulpverleners bij Edel Maex , geweldloze communicatie, coaching, netwerking en intervisie. Daarnaast volgde een opleiding rouwverwerking bij CODA vzw te Wuustwezel.

Er zijn nog plaatsen beschikbaar

Schrijf je in!

You must have Javascript enabled to use this form.

GRATIS BROCHURE

Bekijk de brochure of registreer je om ze gratis in je bus te krijgen.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

You must have Javascript enabled to use this form.