Coronamaatregelen

U bent hier

Home > Nieuws > Coronamaatregelen

Vormingplus regio Mechelen vzw sluit tijdelijk de deuren. Wegens de huidige coronamaatregelen annuleren we al onze live activiteiten en dit minstens tot 1 maart 2021.

Hieronder antwoorden we op enkele veelgestelde vragen. Is er toch iets niet duidelijk? Aarzel niet om ons te contacteren via regiomechelen@vormingplus.be. We helpen je graag verder! 

Hoe weet ik of mijn activiteit doorgaat of niet?

Wegens de huidige coronamaatregelen annuleren we al onze live activiteiten en dit minstens tot 1 maart 2021. Als we een activiteit annuleren, verwittigen we je via e-mail. Als we je via e-mail niet kunnen bereiken, proberen we je telefonisch te bereiken. Daarnaast plaatsen we op de website 'AFGELAST' voor de titel van de activiteit.

Via het activiteitenoverzicht kan je alle vormingen chronologisch raadplegen: www.vormingplus-regiomechelen.be/cursustabel

Krijg ik mijn cursusgeld terugbetaald wanneer Vormingplus een activiteit annuleert?

Ja, we betalen je cursusgeld zo snel mogelijk terug. De verwerking kan enige tijd in beslag nemen. Bedankt dus voor jouw geduld!

Schakelt Vormingplus regio Mechelen bij een annulering automatisch over naar een online activiteit?

Bij een annulering bekijken we in samenspraak met de lesgever (en partner) of het haalbaar is om de vorming online aan te bieden.

Wanneer het gaat om een omschakeling van 'live' naar 'online' bevragen we je als deelnemer over je deelname. Je bent uiteraard niet verplicht om de online versie van de activiteit bij te wonen.

Hoe herken ik het online vormingsaanbod op de website?

De titel van online activiteiten eindigt met '(Online)' en de locatie van online activiteiten is 'Vormingplus regio Mechelen - Online'.

Via de pagina 'Online Activiteiten' in het hoofdmenu kan je in één oogopslag alle online vormingen terugvinden.

Hoe kan ik inschrijven voor een online activiteit?

Omwille van de coronamaatregelen kan je momenteel enkel inschrijven via onze website. Ervaar je daar moeilijkheden bij? Neem onze handleiding 'Online inschrijven en betalen' erbij of contacteer ons via regiomechelen@vormingplus.be 

CONTACT

Contacteer ons via 015 44 41 00 of regiomechelen@vormingplus.be.