Conversatietafels in de zomer

U bent hier

Home > Conversatietafels in de zomer

In Lier en Mechelen kan je tijdens de maanden juli en augustus (de zomerstop van de conversatietafels den Babbelier en 't Klapgat) terecht in de Zomerbabbel of de Babbelbar om Nederlands te oefenen.

 

 

In Lier kan je tijdens de maanden juli en augustus (de zomerstop van den Babbelier) terecht in de Zomerbabbel om Nederlands te oefenen.

De Zomerbabbel vindt elke woensdagavond in juli en augustus plaats van 19u00 tot 21u30 in de cafetaria van het Stadskantoor, Paradeplein 2 bus 1, 2500 Lier.

Wil je graag als Nederlandstalige vrijwilliger aan de slag? Neem dan eerst even contact op met Chris Nollet via vzw.recht.en.welzijn@scarlet.be.

i.s.m. Stad Lier, Wereld-delen

 

 


Babbelbar

In Mechelen kan je tijdens de maanden juli en augustus (de zomerstop van ’t Klapgat) terecht in de Babbelbar om Nederlands te oefenen.

De Babbelbar vindt elke donderdagavond in juli en augustus plaats van 19u00 tot 21u30 in De Lage Drempel, Onze-Lieve-Vrouwestraat 43, 2800 Mechelen.

Wil je graag als Nederlandstalige vrijwilliger aan de slag? Neem dan eerst even contact op met Steven Van haegenberg via delagedrempel@telenet.be.

i.s.m. De Lage Drempel

ONTHAAL

We zijn momenteel niet telefonisch bereikbaar. Heb je een vraag voor ons? Neem contact op via regiomechelen@vormingplus.be.