Annulering activiteiten (update 28 april 2020)

U bent hier

Home > Nieuws > Annulering activiteiten (update 28 april 2020)

Corona-maatregelen (update 28 april 2020)

Vormingplus regio Mechelen annuleert al haar activiteiten die zouden doorgaan tot en met 30 juni. 

Net omdat fysieke ontmoeting en interactie centraal staan tijdens onze vormingsmomenten en projecten, is het onze verantwoordelijkheid om de gezondheidsrisico’s die daar momenteel aan verbonden zijn, in te perken. We tonen ons op die manier solidair met de risicogroepen en zorgverleners door niet bij te dragen aan de verdere verspreiding van het Coronavirus. 

Praktisch 

 • Heb je je ingeschreven en heb je betaald voor één of meerdere activiteiten die we annuleerden? Dan krijg je je inschrijvingsgeld integraal terugbetaald.
   
 • Nam je reeds deel aan één of meerdere sessies van een activiteit en werden de toekomstige sessies geannuleerd? Dan krijg je het geld van de resterende sessies terugbetaald. 
   
 • ​Op onze website staan ook activiteiten van onze partners. Het gaat om activiteiten waarvoor je enkel bij de partner kan inschrijven. De partner in kwestie communiceert via zijn kanalen (website, e-mail, …) over de maatregelen die hij neemt.  
   

Onze administratieve medewerksters verwerken de komende periode zorgvuldig de annuleringen en terugbetalingen. Dit vraagt de nodige tijd. We bedanken je dan ook voor je begrip en geduld.​

Vormingplus blijft inspireren

We vinden het heel spijtig dat we je ook in mei niet kunnen verwelkomen. We keken er naar uit om je opnieuw te ontmoeten of leren kennen. Toch willen we je blijven inspireren en verrijken.

 • Tot we elkaar terug kunnen ontmoeten, prikkelen we je vanuit ons kot met boeiende inspiratietips waar je veilig van kan genieten.We bundelen links naar online lezingen, podcasts (audio-uitzendingen) en interessant leesvoer per vormingsthema: https://www.vormingplus-regiomechelen.be/vormingplus-inspireert-0
 • Online lezingen, workshops, projecten of gesprekken bieden een alternatief voor wie graag blijft bijleren. Via de volgende link vind je een overzicht van alle online activiteiten die enkele Vormingplussen over heel Vlaanderen organiseren en die voor iedereen toegankelijk zijn: https://www.vormingplus-regiomechelen.be/online-vormingsaanbod

We danken je van harte voor je begrip en hopen dat jijzelf en je naasten het goed stellen en gezond blijven. Heb je een vraag of opmerking? Aarzel niet om ons te contacteren via regiomechelen@vormingplus.be.

CONTACT

Contacteer ons via 015 44 41 00 of regiomechelen@vormingplus.be.